09-12-2011

Startlijst voor kwalificatie vrijspringen 2-jarige paarden on-line.

Het zal zondag een drukke dag worden, hier bij ons in de piste. Niet minder dan 150 paarden zullen zich voorstellen aan de jury met als doel; deelname aan de finale tijdens Jumping Mechelen op 27 december.
In bijlage kan u alvast de startlijst bekijken.
We beginnen op 9.30u met de merries. Vermoedelijk zal het de beurt zijn aan de hengsten rond 14.30u.

We zullen zelf ook deelnemen aan deze competitie. Daarvoor hebben we ingeschreven: Silvester DH (Stakkato x Espri), Vitorio vt Goovahof (Va-Vite x Cassini), Jericho (Vertigo Saint Benoit x Clinton), Zapco of 2 Notes (Zapatero x Wellington).

Sinds gisteren is het duidelijk dat alvast 6 kleinkinderen Ceulemans aan de start mogen verschijnen in de Nekkerhal. Jeroen en Jorgen De Winter en Mieke Ceuterick hadden al eerder die unieke ervaring gehad. Voor Julie Ceuterick, Marnick en Thibeau Spits waren het tot nu toe wel de mini-steeple chases, om de Nekkerhal te verkennen. Deze keer mogen ze ook deelnemen aan de springrubrieken. Toen ze dat bevestigd zagen om de deelnemerslijsten, waren er toch wel enkele heel blije gezichten!

Hopelijk zien we zondag hier in de piste ook enkel gelukkige gezichten. We doen zeker ons best om iedereen hier al zo goed mogelijk te ontvangen. Iedereen dan ook van harte welkom, voor de kwalificatie voor het vrijspringen.
Ons adres: Hageweg 5, 2860 St-Katelijne-Waver.
http://www.jumping-mechelen.com